Moviedron acompanya els formadors en el procés de transformar els seus cursos presencials en cursos en línia. De principi a fi, des de la selecció dels continguts més adequats per al canal, la seva guionització i rodatge, fins a la publicació dels cursos i la seva venda.

No hi ha dubte que la formació en línia és el present i el futur de la docència, sobretot després dels recents esdeveniments que han aconsellat la distància social i han allunyat els alumnes de les aules físiques. El canal digital ofereix tants avantatges que és pràcticament obligat per a tots els docents fer el salt a l’aprenentatge virtual.

Els beneficis de la formació online són moltíssims: arribar a més persones, sense importar el lloc en què es troben i independentment dels seus recursos; perpetuar les formacions al llarg del temps i garantir que aquesta riquesa no es perdi; assegurar al formador uns ingressos passius monetitzant seus cursos…

Però, atenció !, la formació en línia no és la formació presencial impartida en línia. És més que això: la formació en línia requereix una composició de continguts diferent, les classes necessiten comptar amb un guió detallat, la interacció dels participants precisa l’ús de diferents tecnologies i dinàmiques …

La formació en línia permet arribar a més persones, perpetuar les formacions i assegurar uns ingressos passius als docents.

El docent, per la seva banda, ha de entrenar les seves habilitats comunicatives, controlar la tecnologia per fer un bon ús i adquirir els recursos per dinamitzar bé les classes en línia.

En aquest procés, els formadors poden comptar amb l’acompanyament expert de l’equip pluridisciplinar de Moviedron.

  • Analitzarem el portfolio de formacions i valorarem les temàtiques més adequades per al canal online i les que més interès despertaran.
  • Valorarem el desenvolupament de la marca personal del docent, creant fins i tot una web pròpia de marca personal.
  • Elaborarem els guions del curs, perquè siguin atractius i adequats a l’àmbit digital.
  • Enregistrarem les lliçons amb la col·laboració d’experts en vestuari, gestualitat, projecció de veu… i amb la inestimable ajuda d’un teleprompter.
  • Donarem forma al curs i el publicarem en webs específiques d’aprenentatge virtual o a la teva pròpia plataforma de formació.
  • Dissenyarem l’estratègia de venda del curs i la implementarem.

L’equip de Moviedron podem ajudar els docents a desenvolupar tots aquests punts o únicament aquells que requereixi.

L’important és obrir-se a el futur -ja present- de la formació digital, per perpetuar un llegat formatiu, portar els coneixements a més alumnes i començar a percebre ingressos passius.

Gràcies a l’e-learning, els continguts de la formació presencial trenquen barreres. Moviedron ho fa realitat.

Pin It on Pinterest

Share This
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad
Abrir chat
1
HOLA
Hola