Curs de Edició i Etalonatge

Després del rodatge arriba el moment de la veritat, quan es dona la forma final a la pel·lícula o al curtmetratge a la sala de muntatge, seguint les tècniques d’edició, imprescindibles per a un bon resultat final

El cinema és un art que, com tots, requereix d’una bona tècnica en cadascun dels seus passos. La tècnica final és l’edició i l’etalonatge.

Quan ja es disposa de totes les peces de la pel·lícula o el curt -guió, plànols pensats, preses realitzades, música i efectes especials sonors triats, etc.-, arriba el moment de muntar-ho tot i per fer-ho cal conèixer i dominar els programes d’edició de vídeo.

El curs d’edició i etalonatge que us proposa Moviedron us presenta els diferents programes d’edició, des dels més senzills o “lineals” als “no lineals”, que donen molt més joc, ja que disposen de diverses pistes de vídeo i d’àudio. Els softwares més coneguts d’edició no lineals són Adobe Premiere Pro i Blackmagic Design DaVinci Resolve.

Quentin Tarantino: "L'autèntic cinema es fa a la sala de muntatge"

CURS D’EDICIÓ I ETALONATGE

A més dels programes d’edició on “es munta el trencaclosques”, en el nostre curs també coneixereu el programa d’etalonatge per excel·lència, DaVinci Resolve, amb el qual podreu millorar i unificar la llum i el color del vídeo.

Aquest programa altera tant l’apartat de LUMA, és a dir, llum (contrast, ombres, tons mitjans); com els aspectes de CHROMA, és a dir, color (saturació, tint d’ombres, mitjans i llums).

Amb tot això, donaràs al teu vídeo el look que busques.

"Per completar amb encert el teu curtmetratge t'ensenyem a dominar els softwares d'edició de vídeo i etalonatge"

FOTOGRAFIES D’EDICIÓ I ETALONATGE

Comença ja la teva formació amb el Curs Online d’Edició i Etalonatge

FORMACIONS MOVIEDRON

Protección de datos (RGPD)

Ver más

  • Responsable: Albert Fresnadillo Humet.
  • Finalidad:  Responder las consultas.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a cdmon.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad
Abrir chat
1
HOLA
Hola