Curs de Fotografia per a Professionals

El sector immobiliari i el món de l’arquitectura, en general, requereixen d’una tècnica fotogràfica molt especialitzada i efectiva, ja que la presentació dels espais ha de ser, sobretot, atractiva. Moviedron us ensenya a aconseguir-ho.

El procés de compra o lloguer d’un habitatge s’inicia sempre amb una fotografia. Els clients acudeixen a les immobiliàries o als portals de compra-venda de pisos per trobar allò que busquen; les imatges que vegin d’un immoble seran la clau per decidir-se a visitar-lo.

Perquè sabem que les fotografies d’espais que busquen la generació de negoci han d’estar especialment cuidades -pel que fa a la seva composició, il·luminació i presentació-, us oferim els nostres cursos de fotografia per a professionals del sector immobiliari i l’arquitectura.

Es tracta de cursos teòrics i pràctics, que es poden impartir de manera individual o grupal, presencial o online, i que persegueixen per sobre de tot l’efectivitat de les imatges que es captin.

Per això, cal conèixer els principis bàsics de la fotografia, començant per millorar la presa d’imatges: preparació de l’entorn, coneixement de les fonts de llum i el seu impacte en la fotografia, control del balanç de blancs i manipulació correcta de l’HDR i l’AEB.

“Al món immobiliari, disposar d'un bon catàleg visual és el primer pas de la venda"

Tours Virtuals

En aquests àmbits resulten especialment interessants les fotografies panoràmiques o 360º, que mostren cada espai en tota la seva dimensió, així com els tours virtuals, que permeten a l’usuari “passejar” per l’immoble.

Els professionals de Moviedron hem dissenyat una formació modular específica en fotografia 360 i tours virtuals, que s’adapta a les necessitats de cada client professional. Els continguts van des de la presentació dels diferents tipus de càmeres 360 i les seves Apps mòbils, a les aplicacions d’escriptori, la creació de tours virtuals amb Roundme i el retoc fotogràfic.

I sempre és interessant posar en pràctica tot l’après realitzant una sessió fotogràfica en un immoble.

“Cursos de fotografia, fotografia 360 i tours virtuals per a immobiliàries, totalment personalitzats"

PORTALS INMOBILIARIS QUE ACCEPTAN TOURS (O FOTOS) 360º

Vols més informació sobre la Formació de Fotografia per a Professionals?

FORMACIONS MOVIEDRON

Protección de datos (RGPD)

Ver más

  • Responsable: Albert Fresnadillo Humet.
  • Finalidad:  Responder las consultas.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a cdmon.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad
Abrir chat
1
HOLA
Hola