Fotografia i videografia publicitària i de producte

La fotografia i videografia professionals són les eines indispensables per poder presentar amb qualitat i solvència els productes i serveis que es volen promocionar. Books, catàlegs, webs, ecommerce… requereixen d’imatges i vídeos professionals.

Vivim en la societat de la imatge, envoltats de multitud d’impactes visuals que ens obliguen a destacar. Per això, ara més que mai, és tan important comptar amb les millors fotografies i vídeos, realitzats per professionals que sàpiguen comunicar i emocionar a través de les imatges.

Aquest és el gran valor de Moviedron: el nostre equip de fotògrafs i videogràfs té àmplia experiència en la presa i posterior muntatge i edició d’imatges i compta amb càmeres i equips audiovisuals de primera categoria.

El resultat són fotografies i vídeos que, gràcies a la seva altíssima qualitat i bon gust i a la incorporació de les últimes tendències, destaquen per sobre de totes les altres.

“A Moviedron fem fotos i vídeos que inspiren, comuniquen i interessen"

Publicitat i Producte

Una de les grans especialitats de Moviedron és la fotografia tècnica d’alta qualitat, ideal per a la seva inserció en catàlegs visuals o flyers o per dissenyar lones publicitàries o roll-ups, entre d’altres suports promocionals. Les pàgines web i les botigues en línia o e-commerce també necessiten bones presentacions visuals de productes.

Dins de la fotografia tècnica, estem especialitzats en fotografia de producte per a diversos sectors: fotografia industrial, fotografia de restauració, fotografia de vehicles, fotografia d’arquitectura, fotografia d’interiors…

Els nostres vídeos també ofereixen aquest plus de qualitat i professionalitat que marca la diferència: expliquem la teva història, amb càmeres de terra, subjectives i dron, i incorporem entrevistes, veu en off, grafismes… I, adaptem el format als diferents suports: gran pantalla, web, xarxes socials…

Com va dir Jean Luc Godard, "la fotografia és veritat i el cinema és una veritat 24 vegades per segon"

PER A UNA INFORMACIÓ MÉS PERSONALITZADA

Perquè cada persona, empresa i esdeveniment són únics i requereixen d'un servei totalment personalitzat, deixa'ns el teu missatge al nostre formulari de contacte i el respondrem el més aviat possible:

 

CONTACTA'NS DES D'AQUÍ

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad
Abrir chat
1
HOLA
Hola