Vídeos Corporatius, Promocionals i Institucionals

Les empreses parlen amb els seus clients a través de la imatge. El videomarketing és la millor opció per mostrar al mercat els seus productes i serveis, comunicar un nou llançament o dotar de personalitat a la marca

Moviedron s’alia amb les empreses i pimes i els ofereix la solució comunicativa més potent i efectiva: el vídeo corporatiu.

Perquè, gràcies al vídeo, les companyies poden comunicar-se de manera eficaç amb els seus potencials clients, traslladant una imatge de proximitat, confiança i prestigi.

“Les empreses prenen la paraula i traslladen el seu missatge a la societat. El vídeo és el vehicle ideal”

A partir del llenguatge cinematogràfic, creem de principi a fi peces audiovisuals per assolir el propòsit específic de cadascun dels nostres clients:

et|arrow_right|$

Presentar l'empresa en societat difonent un vídeo professional, per exemple, al web institucional o acompanyant un dossier informatiu.

et|arrow_right|$

Difondre de manera atractiva els seus productes i serveis a través de les xarxes socials, tenint en compte les particularitats de canal.

et|arrow_right|$

Destacar la seva presència en esdeveniments corporatius, fires, conferències, etc.

et|arrow_right|$

Reforçar la imatge corporativa de l'empresa i la comunicació empresarial.

Vídeos Corporatius

El procés de producció audiovisual de Moviedron és integral i inclou diferents moments: fase de prospecció i coneixement de la marca; plasmació de la idea en un guió; rodatge d’entrevistes, escenaris, plànols, seqüències… amb diverses càmeres (terrestre, dron, 360º…); edició del material audiovisual i muntatge final, amb locució, retolació, etc.

“Vídeos promocionals que destaquen, interessen, sedueixen”

Perquè el vídeo compleixi la seva finalitat promocional, el més important és destacar, interessar, seduir. Per això, seguim les últimes tendències del videomarketing i incorporem els avenços tècnics i les preferències del moment als nostres productes, que també s’adapten als diferents canals d’exhibició (pantalla, web, xarxes socials…)

“Vídeos que aporten tot allò que les empreses, les marques i les institucions necessiten per donar-se a conèixer i per promocionar-se“

FOTOGRAFIES DE VÍDEOS CORPORATIUS

PER A UNA INFORMACIÓ MÉS PERSONALITZADA

Perquè cada persona, empresa i esdeveniment són únics i requereixen d'un servei totalment personalitzat, deixa'ns el teu missatge al nostre formulari de contacte i el respondrem el més aviat possible:

 

CONTACTA'NS DES D'AQUÍ

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad
Abrir chat
1
HOLA
Hola