Vídeos d’esdeveniments, des d’una nova perspectiva

Cada esdeveniment és una petita pel·lícula, amb el seu plantejament, nus i desenllaç. I així ha de ser el seu relat audiovisual: un vídeo que reculli l’experiència de principi a fi i des de tots els angles possibles, perquè l’espectador se senti atrapat per la història.

Els vídeos d’esdeveniments de Moviedron aporten noves perspectives que els fan 100×100 únics i molt atractius. Filmem actes i esdeveniments multitudinaris fent ús de diverses càmeres: terrestres, dron, 360º, GoPro…

El rodatge multicàmera ens permet combinar plànols a peu i aeris amb preses subjectives i envoltants. I, en el procés d’edició, li donem el toc final.

“Les imatges captades amb dron afegeixen al vídeo d'esdeveniments una perspectiva aèria. Diversa, dinàmica i molt atraient”

VÍdeos d’Esdeveniments

Totes les tipologies d’esdeveniments incorporen una gran història, des de proves esportives a concerts musicals, actes corporatius, esdeveniments solidaris, arts escèniques, fires, congressos, celebracions i festes privades…

Les nostres càmeres capten tot l’esdeveniment, des de l’organització prèvia als moments finals. I, sempre, emprant diferents càmeres perquè el resultat final sigui espectacular, amb una clara aposta pel dinamisme i per nous punts de vista.

“Des d'una prova esportiva a un esdeveniment corporatiu, a l'aire lliure o en espais interiors, fem el vídeo promocional que necessites”

Disposar d’un bon vídeo d’esdeveniments és la millor carta de presentació per promocionar futures edicions de l’esdeveniment o captar nous patrocinadors. Segons el suport d’exhibició, Moviedron l’optimitza per a web, xarxes socials, pantalles…

“Veuràs i veuran el teu esdeveniment amb una altra mirada”

PER A UNA INFORMACIÓ MÉS PERSONALITZADA

Perquè cada persona, empresa i esdeveniment són únics i requereixen d'un servei totalment personalitzat, deixa'ns el teu missatge al nostre formulari de contacte i el respondrem el més aviat possible:

 

CONTACTA'NS DES D'AQUÍ

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad
Abrir chat
1
HOLA
Hola