Si ets un gran aficionat al cinema i sempre has somiat amb volar, et convidem a unir les teves dues passions i descobrir totes les possibilitats que t’ofereixen els enregistraments amb dron. Captaràs imatges aèries úniques i irrepetibles, que t’obriran a noves perspectives.

Els drons i els enregistraments aèries amb dron s’han posat de moda i no és per menys… Les imatges en alçada que ens ofereixen aquestes curioses càmeres amb ales, que ens criden l’atenció amb el seu brunzit, són realment atractives perquè ens permeten veure la realitat des d’un nou punt de vista, inabastable per simples mortals com nosaltres.

A més, es tracta d’una afició a l’abast de molts, ja que la tecnologia que incorporen els drons ha baixat sensiblement de preu en els últims anys.

Si tens el desig de rodar amb dron i pots fer-te amb un, només et falta dominar el maneig del cuadricòpter, aprendre a gravar amb ell i editar les imatges que captis. Per tot això pots comptar amb Moviedron.

Curs online d’edició

L’equip de Moviedron presenta el curs on line “Phantom & Mavic Editing school – edit like a pro!“, que està disponible a la plataforma d’e-learning UDEMY. El curs consta de 7 hores de vídeo sota demanda, que introdueix a l’alumne en l’art de l’edició de vídeos gravats amb dron amb els programes professionals Adobe Premiere i DaVinci Resolve.

El curs ensenya aspectes bàsics de l’edició com l’ajust de color, la introducció de música i sons, creació d’efectes com el zoom o l’acceleració, la retolació del vídeo, etc. A més de les lliçons audiovisuals també inclou nombrosos recursos descarregables. Tot, perquè els alumnes s’introdueixin i acabin dominant l’edició d’imatges aèries.

Autogravació amb drones

Els aficionats als esports a l’aire lliure -com el running, el ciclisme o el motociclisme- tenen l’oportunitat de gravar-se a si mateixos des del cel mentre practiquen el seu esport.

Els nostres càmeres professionals estan especialitzats en fer aquest tipus de seguiments, però també en formar els propis esportistes perquè puguin gravar-se a si mateixos. L’experiència és increïble.

Amb Moviedron tu pots ser el protagonista de la teva pròpia pel·lícula.

Pin It on Pinterest

Share This
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad
Abrir chat
1
HOLA
Hola