Videografia genèrica amb drons

Les filmacions aèries amb dron són la gran especialitat de Moviedron. Oferim un servei diferenciat, exclusiu, experimentat i molt professional i d’aplicació en infinitat de sectors que requereixen de vídeos o fotografies aèries

Als humans no ens és donada la capacitat de volar, però sí el talent per desenvolupar la tecnologia que ens permet veure el món des de les altures i gravar-ho. Els drons, aquests petits vehicles aeris dirigits de manera remota, són els instruments perfectes per facilitar-nos aquesta visió en alçada i apropar-nos a l’experiència de volar.

I, què espectacular és el món des de l’aire!

A Moviedron sabem bé del que parlem: comptem amb la tecnologia més puntera per captar imatges aèries amb dron, capaç de generar gran quantitat de detalls i perspectives insòlites, i disposem dels pilots i càmeres més experimentats per obtenir els millors resultats.

Des de fa anys estem especialitzats en la planificació i execució de vols amb drons per a la captació d’imatges. I, per descomptat, comptem amb tots els permisos necessaris per fer-ho, així com l’homologació AESA.

“Moviedron us convida a volar: les nostres captures aèries us descobriran paisatges i llocs que d'altra manera no podríeu visitar"

Vídeos amb Drons

Professionals d’un munt de sectors es beneficien de les nostres filmacions aèries amb dron: des de l’àmbit de la construcció -amb arquitectes i enginyers al capdavant- fins al de la producció cinematogràfica i publicitària -a la recerca de escenaris-, el periodisme, l’esport i la seguretat, passant per altres usos més tècnics, com la geografia i la cartografia.

Tot ells tenen en comú que requereixen d’un enfocament diferent, que la visió en superfície no els pot donar. Els nostres drons tenen la resposta a totes les necessitats d’imatges aèries.

“Prenem imatges aèries per a publicitat, cinematografia, arquitectura, cartografia... i tots els sectors que les requereixin"

PER A UNA INFORMACIÓ MÉS PERSONALITZADA

Perquè cada persona, empresa i esdeveniment són únics i requereixen d'un servei totalment personalitzat, deixa'ns el teu missatge al nostre formulari de contacte i el respondrem el més aviat possible:

 

CONTACTA'NS DES D'AQUÍ

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad
Abrir chat
1
HOLA
Hola