Moviedron es dirigeix ​​als professionals de qualsevol àmbit o sector per proposar-vos que convertiu el vostre coneixement i experiència en un curs online. Transmetreu el vostre talent i guanyareu ingressos passius.

Per impartir coneixement no cal ser un professional de l’ensenyament, ja que Moviedron disposa d’un mètode que permet als professionals crear el seu propi curs online a partir dels seus sabers.

N’hi ha prou que un economista sàpiga de nombres o un pastisser de dolços perquè puguin triomfar a Internet compartint els seus coneixements. L’equip de Moviedron s’encarrega de tota la resta:

  • Selecció de la temàtica o temàtiques que més demandes tenen en la formació en línia
  • Elaboració del temari i segmentació de continguts en mòduls per adequar-los a un ensenyament a distància i digital
  • Gravació de les lliçons i posterior muntatge
  • Consell professional per millorar la gesticulació davant la càmera i la projecció de la veu
  • Creació d’un espai web propi de client, des d’on compartir el curs, o alta de les lliçons en les millors plataformes d’e-learning.
  • Estratègia de màrqueting i venda del curs

Un cas d’èxit

La periodista Mònica Palasí, especialitzada en elaborar continguts corporatius per a xarxes socials, ha confiat en Moviedron per gestionar el seu primer curs online, “Guanya Eficàcia en Xarxes Socials: Estratègia i InVideo“.

L’experiència amb els professionals de Moviedron ha estat fantàstica -afirma la formadora-. Em van aconsellar com parcel·lar el curs per incloure de la manera més efectiva tots els continguts que considerava importants. Un cop elaborats els guions, vam anar a un estudi a gravar les classes. En tot moment em van donar consells perquè el resultat fos el més natural i professional possible. A més, van posar a la meva disposició un teleprompter, que va facilitar molt la tasca de seguir els guions. Em vaig sentir molt acompanyada“.

En aquest cas concret, Moviedron es va encarregar de pujar el curs a la plataforma Udemy. “El projecte ja ha començat a donar els seus fruits. M’encanta comprovar que gent d’altres llocs s’han interessat pel meu curs i ho estan aprofitant. Ho recomano i ja estic preparant la meva propera digitalització“.

Pin It on Pinterest

Share This
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad
Abrir chat
1
HOLA
Hola