Moviedron ha comptat amb la confiança de l’ajuntament d’Ullastrell per rodar des de l’aire tots els barris de la bonica població vallesana.

Els nostres drons, pilotats per l’equip de videògrafs de Moviedron, han recorregut de nord a sud i d’est a oest el seu cel per captar el batec de la vila.

La iniciativa va sorgir del propi consistori d’Ullastrell, interessat a deixar constància per a la posteritat del que van ser les setmanes de confinament durant l’estat d’alarma causat per la crisi sanitària del Covid-19. I la millor manera d’obtenir aquest llegat històric per a futures generacions era, sens dubte, la filmació aèria amb dron.

El resultat és espectacular: Ullastrell des de l’aire ens mostra carrers buits i cases plenes de vida.

Les passades del dron pels carrers mostren a nombrosos veïns saludant a la càmera aèria des dels seus balcons i terrasses, mostrant cartells amb missatges i onejant robes.

El vídeo fa un recorregut per tots els barris i els llocs més emblemàtics d’Ullastrell, des de Can Gras, Nucli (Centre), El Padró, Cal Jep, Els xinos (Turó de Can Palet), Can Rodó, Església, La Serra, Plaça Bonavista, Granja Núria, la Peça, Turó de ca la Carme, Granja MIM, Can Cabassa, Cal Cintet, Hípica la Vinya a la Vall i Ca n’Amat.

En poc més de 10 minuts, pràcticament totes les llars d’Ullastrell han estat immortalitzats a vista d’ocell.

Moviedron estem especialitzats en la planificació i execució de vols amb drons per a la captació d’imatges.

Sectors tan variats com l’enginyeria, la producció cinematogràfica o l’esport, es beneficien d’aquest servei, que els proporciona perspectives aèries insòlites i, a més, amb gran quantitat de detalls.

El vídeo aeri d’Ullastrell des de l’aire, produït per Moviedron, ja forma part de l’arxiu històric de la vila. Cal destacar l’excel·lent treball d’Albert Fresnadillo, com a pilot de dron i director de projecte, i Joan Amat, com a ajudant de direcció. La banda sonora és obra de Mateu Peramiquel, interpretada per Mar Puig.


Prenem imatges aèries per a publicitat, cinematografia, arquitectura, cartografia… i tots els sectors que les requereixin.

Pin It on Pinterest

Share This
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad
Abrir chat
1
HOLA
Hola