Els actors i les actrius que es volen obrir camí en el món de la interpretació necessiten un videobook professional, que serà la seva targeta de presentació davant els directors de càsting i els productors audiovisuals.

Com és natural, el currículum d’un professional de la interpretació no pot limitar-se a un relat escrit de títols, acompanyat d’una relació de treballs realitzats. Per obrir-se camí en aquest món és imprescindible que el candidat mostri les seves habilitats artístiques.

Un videobook és el currículum d’un actor o actriu, en què exhibeix tot el que és capaç de fer davant d’una càmera: el seu magnetisme, la seva força, les seves habilitats, els seus diferents registres…

Abans del càsting

Quan un actor o una actriu té coneixement que s’ha convocat un càsting, tant per a una pel·lícula com per a un espot publicitari o un altre projecte audiovisual, el primer que ha de fer és enviar el seu videobook personal per passar la primera selecció i ser convocat al càsting presencial.

El videobook és el primer pas perquè els directors de càsting coneguin a aquest actor, actriu o model, ja que al vídeo es mostren una o diverses escenes interpretades per ell o ella. És, com dèiem, la seva targeta de visita indispensable.

Videobooks professionals

Si necessiteu disposar del vostre propi videobook podeu comptar amb l’equip de Moviedron, que compta entre les seves files amb diferents perfils dedicats al món de cinema. Comptem amb un director – realitzador, amb àmplia experiència en la realització de projectes cinematogràfics; una directora d’actors i actrius, acostumada a acompanyar els intèrprets perquè donin el millor de si mateixos davant les càmeres; i un tècnic expert a treure el màxim partit a les càmeres, la il·luminació i el so. I, per descomptat, la fase de postproducció del videobook també va a càrrec de Moviedron.

Aquí teniu exemples dels últims videobooks realitzats per Moviedron.

Pin It on Pinterest

Share This
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad
Abrir chat
1
HOLA
Hola